Aug17

MOTUL

MOTUL

Vi i Star Motor er meget stolte av å kunne fortelle at vi er bland Norges tre største Motul forhandlere og ønsker å feiere dette med våre kunder.

Så vi kjører kampanje priser på Motul i uke 34 (22.08.2016-26.08.2016)

Alle Motul produkter selges med 25% rabatt. Kjøper du en kartong får du hele 30%

En historie som strekker seg over halvannet århundre

Motul har feiret 150 år. En unik mulighet til å se tilbake på historien som var, for å bedre forstå hva som ligger i vente, og for å forsikre seg om at pionerånden og skaperkunsten fra begynnelsen ikke har forsvunnet.

Mer enn 150 år. Mer enn et og et halvt århundre av ustoppelig aktivitet some har latt Motul konstant modernisere seg selv og klatre til den fremste rekke av teknologi. Dette er den samme kontinuerlige drivkraft og innbitthet som har gitt Motul en missunnelsesverdig plass i sin sektor. Selskapet nyter en verdensvid anerkjennelse, og er viden kjent for sine kvalitetsprodukter, evne til å være nyskapende og sin store innflytelse i mesterskap og konkurranser.

Gjennom historiens løp, har Motuls ansatte vært drevet av en streng etikk, lidenskap og respekt. De utrolige menn og kvinner som har bygget, og som fortsetter å bygge merkevaren, har alltid funnet styrke i seg selv til å løfte selskapet til et høyt nivå, både teknologisk og på et medmenneskelig nivå.

Den beste måten å feire dette jubileumet på, er å forevige firmakulturen, det nytenkende sinn og villigheten til å lære av pionerene som la grunnsteinen for det Motul er blitt i dag.

Som kjent har Motul i mange har satset på motorsport og knyttet til seg flere av verdens beste team og førere. Her kan dere lese mer om Motuls satsing på motorsport;

http://www.motulsportnews.com/en/2016/issues

webshop